Publiko Konkurs

Për punëdhënësit vendor dhe të huaj Fillo Punë ofron katër pako të publikimit të konkurseve:

START
FALAS
 • Konkursi publikohet në portalin FilloPune.com
 • Konkursi publikohet në rrjetet sociale
 • Konkursi mbetet aktiv deri në 30 ditë
PREMIUM 1
10€
 • Konkursi publikohet në portalin FilloPune.com
 • Konkursi qëndron në krye të portalit
 • Konkursi publikohet në rrjetet sociale
 • Konkursi mbetet aktiv deri në 30 ditë
PREMIUM 2
25€
 • Konkursi publikohet në portalin FilloPune.com
 • Konkursi qëndron në krye të portalit
 • Konkursi publikohet në rrjetet sociale
 • Konkursi promovohet në rrjetet sociale
 • Konkursi mbetet aktiv deri në 30 ditë
BANNER
50€
 • Konkursi publikohet në portalin FilloPune.com
 • Konkursi qëndron në krye të portalit
 • Banner në krye të portalit
 • Konkursi publikohet në rrjetet sociale
 • Konkursi promovohet në rrjetet sociale
 • Konkursi mbetet aktiv deri në 30 ditë

Pasi të keni vendosur se cilën pako të publikimit të konkurseve e dëshironi, na dërgoni këto të dhëna me email:

Kompanitë të cilat janë të regjistruara në Kosovë duhet të dërgojnë edhe numrin unik identifikues (NUI).

Ju mirëpresim!