Rreth Fillo Punë

Fillo Punë është një ndër portalet e punësimit më të reja në Kosovë. Aktivitetin e filloi me datën 22 Shtator 2020. Qëllimi i këtij portali është i dyanshëm, në njëren anë u jep mundësinë punëdhenësve për të ofruar punë dhe në anën tjetër punëmarrësve për të gjetur punë.

Portali i punësimit Fillo Punë ka një sistem të thjeshtë dhe të shpejtë për përdoruesit për arritjen e realizimit të punësimit. Që nga fillet e para, ky portal realizon çdo ditë publikimin e më shumë se 20 konkurseve të reja, duke arritur kështu të ketë aktive më shumë se 300 vende të lira pune në çdo kohë.

Fillo Punë në web faqen zyrtare tashmë numëron 10,000+ vizita ditore. Gjithashtu, në rrjetet sociale ka një rritje të vazhdueshme, përkatësisht në Facebook ka arritur 22,000+ pëlqime dhe në Instagram 7,000+ ndjekës. Kështu, vizioni i portalit të punësimit Fillo Punë është:
"Të jemi lider në ofrimin e shërbimit të punësimit në Kosovë".

Na kontaktoni

Për çdo pyetje, informacion shtesë, sygjerim apo ankesë mund të na kontaktoni në e-mail adresën tonë zyrtare: