Bring Posta

Agjente në terren (2)

Bring Posta

Data e Aplikimit: 24 Nëntor - 30 Nëntor 2021


Nga: 24 nëntor
Deri: 30 nëntor

Agjente në terren (2)

Bring Posta hapë konkurs pune për poziten "Agjente në terren" (dy vende)

Detyrat e agjentes të shitjes:
-Prezentim dhe promocion i shërbimeve tek klientët.
-Aftësi për të punuar nën presion.
-Aftësi të mira komunikative.
-Mirëmban automjetin.

Kriter - Pantentë shoferi kategoria B.
Përvoja përbën avantazh!

Të interesuarit le të paraqiten në zyret e Bring Postës (Në Komoran), ose në numrin e telefonit +383 49 323 444.


Shpërndaje