BTP Petrol

Punëtor në Autolarje (3), Kuzhinier (3)

BTP Petrol

Data e Aplikimit: 16 Nëntor - 26 Nëntor 2021


Nga: 16 nëntor
Deri: 26 nëntor

Punëtor në Autolarje (3), Kuzhinier (3)

Ne po rritemi!

Falë besimit të klientëve tanë, na nevojitet zgjerim i stafit.

BTP Holding hapë konkurs pune për 3 puntorë në autolarje dhe 3 në kuzhinë.

Na kontaktoni në numrat:
045 567 567
049 494 494


Shpërndaje