Express Store

Menaxher/e Kuzhine

Express Store

Data e Aplikimit: 14 Nëntor - 29 Nëntor 2021


Nga: 14 nëntor
Deri: 29 nëntor

Pozitat: Menaxher/e Kuzhine

Vendi: Pejë

Lloji: Orari plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

-Njohuri rreth paisjeve teknike te kuzhinës

-Njohuri për përgaditje të ushqimeve

-Të jetë profesional dhe i shkathët në fushën e gastronomisë

-Përgjegjës për zhvillim dhe menaxhim te stafit.

Ju përfitoni:

-Saktësi në pagë

-Sigurim Shëndetësorë

-Asistencë edukim dhe trajnime shtesë

-Rekreacion

Express Store - "2 HapaLarg"-Kompaniamë e re në vend me rrjetin e saj të marketeve te shitjes me pakicë,  është duke kërkuar  punëtor të zellshëm, ambicioz dhe të gatshëm për punë dhe sfida të reja.

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të intersuarit për këtë vend pune që ofrohet  me benefitet dhe mundesi të më të mira në treg, mund të aplikojnë online duke dërguar CV ne adresën elektronike: [email protected]

Konkursi mbetet i hapur nga data: 08.11.2021 deri me 29.11.2021 .


Shpërndaje