Forest Group

Operator/e telefonik/e të Gjuhës Gjermane

Forest Group

Data e Aplikimit: 24 Nëntor - 30 Nëntor 2021


Nga: 24 nëntor
Deri: 30 nëntor

Konkurs Pune për Pranimin e 10 Punëtorve të Rinjë.
Pozita: Operator/e Telefonik të gjuhës: -  • GJERMANE.

Kompanija jonë është duke u rritur dhe u zgjeruar qdo ditë,kërkesat jan shum të larta për projektin tonë madhështor.
Ndërmarrja  Forest Group është kompani e cila merret me shërbime telefonike në tregun Gjermano-Folës dhe tashmë operon me pik të re në Prishtinë.

Qdo punëtor do të fitoj; 
•Kushte mbi mesataren, 
•Trajnime profesionale, 
•Ambient miqësor dhe modern të punes, 
•Mundsi per rritje në Karrier. 

Prandaj ne kemi gjetur zgjidhjen per Ju!
Për informata më të hollësishme,  të kontaktoni në Faqen tonë ne FACEBOOK /
Facebook page Forest Group


Shpërndaje