Gogaj

Sektori i mirëmbajtjes dhe servisimit të pajisjeve elektrike dhe elektro shtëpiake (2), Kamarier

Gogaj

Data e Aplikimit: 24 Nëntor - 15 Dhjetor 2021


Nga: 24 nëntor
Deri: 15 dhjetor

Sektori i mirëmbajtjes dhe servisimit të pajisjeve elektrike dhe elektro shtëpiake (2), Kamarier

GOGAJ sh.p.k.

Shpallë konkurs për vende të lira pune:
1. Sektori i mirëmbajtjes dhe servisimit të paisjeve elektrike dhe elektro shtëpiake (2)
2. Kamarier (1)

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kushte:
· Diplomën e shkollës se mesme
· Aftësi të mira në punën përkatëse.
· Përvojë pune 2 vite në punën përkatëse.

Konkursi është i hapur deri me 15.12.2021.

Për të aplikuar drejtëpërdrejtë, CV mund të dergoni përmes email:
[email protected] 
ose online përmes linkut të mëposhtëm:
http://gogaj-ag.com/apliko/


Shpërndaje