Kompani Private

Rrobaqepëse

Kompani Private

Data e Aplikimit: 27 Nëntor - 30 Dhjetor 2021


Nga: 27 nëntor
Deri: 30 dhjetor

Kerkojme punetore me orare te plote per riparime, shkurtime, dhe pune te tjera qe lidhen me poziten.

Numri kontaktues 049201428


Shpërndaje

Konkurset e fundit