Matcha Coffee and Eatery

Shankist/e, Ndihmëse kuzhine

Matcha Coffee and Eatery

Data e Aplikimit: 31 Tetor - 3 Dhjetor 2021


Nga: 31 tetor
Deri: 3 dhjetor

POZITAT E LIRA:

  • Shankist/e – Barista
  • Ndihmese kuzhine

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

Për shankist/e

  • Përgaditja e të gjitha llojeve të kafeve që janë në menu.
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së shankut, enëve dhe tavolinave.

KUALIFIKIMET

  • Përvoja e punës si shankist/e është përparësi.
  • Pervoja e punës në restorante është përparësi.

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

Për ndihmëse kuzhine

  • Ndihme rreth përgaditjes se ushqimeve në menu.
  • Detyra të tjera rreth mirëmbajtjes së kuzhines.

KUALIFIKIMET

  • Përvoja e punës si kuzhinier/e është përparësi.
  • Pervoja e punës në restorante është përparësi

MENYRA E APLIKIMIT

Dërgoni CV në e-mail tonë:

E-maili: [email protected] ose

Numri kontaktues (Viber): +38343829282

Adresa: Fazli Grajqevci, no: 104, Prishtine 10000, Kosovo


Shpërndaje