Nora Market

Vende të lira pune

Nora Market

Data e Aplikimit: 17 Nëntor - 30 Nëntor 2021


Nga: 17 nëntor
Deri: 30 nëntor

Vende të lira pune

Nora Market shpall konkurs pune me rastin e hapjës së pikës në qytetin e Istogut.

Falenderojmë gjithë kandidatët për aplikimin dhe ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur në vlerësimin e CV-ve do të kontaktohen për intervistë.

Për më shumë informata të na kontaktojnë në:
[email protected] | +383 (0) 43-901-901


Shpërndaje