Posh Home

Recepsionist/e, Shitës/e (5)

Posh Home

Data e Aplikimit: 16 Nëntor - 30 Nëntor 2021


Nga: 16 nëntor
Deri: 30 nëntor

Recepsionist/e, Shitës/e (5)

EJANI DHE BËHUNI PJESË E EKIPIT MË TË RI NË TREG 
POSH hap konkurs pune për dy pozita:
- 1 recepsionist/e
- 5 shitës/e

Të gjithë kandidatët e interesuar të na kontaktojnë përmes email: [email protected] deri më: 30.11.2021

Ju mirëpresim të bëheni pjesë e stafit tonë! 


Shpërndaje