POSTAXI

Postier

POSTAXI

Data e Aplikimit: 24 Nëntor - 30 Nëntor 2021


Nga: 24 nëntor
Deri: 30 nëntor

Postier

KONKURS PUNE!

Kërkojmë postier për shpërndarjen e porosive në tërë territorin e Kosovës.

Të interesuarit të dërgojnë CV dhe një foto në email [email protected] ose të lajmërohen në numrin e telefonit: 044 366 361


Shpërndaje