Radio Taxi OK

Vozitës

Radio Taxi OK

Data e Aplikimit: 24 Nëntor - 30 Nëntor 2021


Nga: 24 nëntor
Deri: 30 nëntor

Radio Taxi OK kërkon vozitës të kategorisë B të gjithë të interesuarit mundë të informohen në numrat e telefonit:

044-049 / 333-500 si dhe 044 - 049 / 333 - 600

Gjithë ashtu mundë të na vizitoni në zyret tona që gjenden përball HIB petrol në Prizren. 

Jeni të mirëpritur në kompanin tonë që të bëheni pjes e ekip tonë.

Konkursi mbetet i hapur deri në plotësimin e vendëve për pozitën e caktuar.


Shpërndaje