TrueLife Clinic

Oftalmolog/e, Dermatolog/e, Infermiere (2)

TrueLife Clinic

Data e Aplikimit: 20 Nëntor - 30 Nëntor 2021


Nga: 20 nëntor
Deri: 30 nëntor

Oftalmolog/e, Dermatolog/e, Infermiere (2)

Klinika "Truelife Clinic" shpall konkurs për vende të lira të punës:

1x Oftalmolog/e
1x Dermatolog/e
2x Infermiere

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në dhe dokumentet mbështetëse në e-mail: [email protected] , duke shënuar në subjekt pozitën për të cilën aplikoni.

Afati i fundit për aplikim është deri më 30 Nëntor 2021.


Shpërndaje