Xact Telesolutions

Call Agent (Gjuha Gjermane)

Xact Telesolutions

Data e Aplikimit: 6 Nëntor - 5 Dhjetor 2021


Nga: 6 nëntor
Deri: 5 dhjetor

Kërkojmë gjermanofolës për projektet:

  • Kaffee Partner
  • Infoclick

XACT si çdo herë është e përkushtuar për të krijuar mundësi të reja dhe të përshtatshme për punë.

OFROJMË:

  • Pagë atraktive duke filluar, nga 600€, 800€ 
  • Bonuse atraktive që tejkalojnë pagën
  • Ambient miqësor 
  • Orar të plotë 
  • Hënë - e premte nga ora 09:00-17:00.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Aftësi të mira komunikimi në gjuhë gjermane, niveli B1
  • Të jeni të motivuar dhe të përkushtuar për punë.

Të interesuarit mund të Aplikojnë përmes:

Telefonit: 045 566 544 (Whatsapp & Viber),

E-Mail: [email protected]

Ju ftojmë të bëheni pjesë e ekipës tonë!


Shpërndaje